Domatesli Focaccia

  • Görüntüleme
    145

Mayalama Cihazını kurun, su tepsisini yarıya kadar suyla doldurun ve sıcaklığı 24°C’ye ayarlayın. Büyük bir kapta, başlangıç ​​malzemelerini iyice karışıp pürüzsüz hale gelinceye kadar karıştırmak için çırpma telini kullanın. Kalın bir hamur kıvamında olmalı. 12 saat boyunca mayalanması için mayalama makinesine koyun ve mayanızı hazırlayın.
2. Gün

Mayalama Cihazını 27°C’ye ayarlayın ve su tepsisinin dolu olup olmadığını kontrol edin. Tüm ana hamur malzemelerini mayaya ekleyin ve hamur çırpma teli ile iyice karıştırın. Hamur çok ıslak ve yapışkan olacaktır. Kenarlarını kazıyın, hamur kabını Mayalama Makinesine yerleştirin ve 2 saat kabarmaya bırakın.

Malzemeler

Maya için

Hamur için

Süslemek için

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X